Scrisoare de apreciere


Saptamana trecuta am primit o scrisoare de apreciere din partea bisericii pe care o pastoresc care m-a facut sa plang de bucurie! Dupa un an de slujire in termenii „am facut ceea ce eram dator sa fac” am primit aceste cuvinte de incurajare! As vrea sa va fac si pe voi partasii bucuriei unui pastor care este binecuvantat de familia spirituala pe care o slujeste. Motto-ul acestui blog este „Mai bine sa arzi decat sa ruginesti,” iar scrisoarea de mai jos este scrisa de cei care m-au privit arzand si care s-au aprins si ei! Multumesc Domnului Isus pentru Biserica Metanoia Ploiesti care a ales sa arda pentru Cel ce este, a fost si Cel ce vine!

Dragul si iubitul nostru pastor Cristi Pana,

Vrem sa va multumim si sa ne exprimam aprecierea pe care o avem pentru dumneavoastra ca persoana, pentru familia dumneavoastra, pentru lucrarea pe care o aveti in biserica noastra, pentru impactul pe care Cuvantul prezentat de dumneavoastra il are in vietile noastre, pentru bucuria de a va cunoaste si pentru modul in care Dumnezeu lucreaza in vietile noastre prin simpla dumneavoastra prezenta.

Ii multumim Domnului Isus pentru faptul ca v-a adus in viata noastra a bisericii dar si in vietile noastre personale intr-un moment atat de critic pentru noi.

Ati fost trimis de El si folosit de El pentru a ne reda speranta, pentru a ne intari, pentru a ne aduce zambetul pe buze pentru a ne dovedi ca El exista si raspunde rugaciunilor noastre, pentru a ne motiva la a lucra mai mult pentru El si pentru a ne cerceta mai mult fiecare cu privire la modul nostru de viata.

Apreciem orele pe care le petreceti zilnic pentru a pregati predicile, cursurile, proiectele, intalnirile pe care le aveti la biserica. Apreciem timpul pus deoparte pentru a ne oferi o hrana de calitate care sa ne sature in profunzime sufletele, apreciem ca sunteti interesat de cresterea noastra spirituala si de dezvoltarea personalitatii si caracterelor noastre si a familiilor noastre.

Apreciem drumurile pe care le efectuati catre Ploiesti oridecateori este nevoie fie ceata, ploaie sau ninsoare, faptul ca va treziti cu mult inaintea noastra pentru a fi prezent la biserica la timp si ajungeti acasa tarziu in noapte.

Apreciem faptul ca in fiecare duminica lasati deoparte familia Pana pentru a fi cu familia Metanoia.

Apreciem pasiunea si ravna pe care o aveti pentru Cristos care ne motiveaza si pe noi sa ne dorim o relatie mai stransa cu Cristos si suntem rusinati ca nu luptam pentru a-i oferi mai mult Domnului Isus.

Apreciem exemplul personal care sunteti pentru noi, faptul ca sunteti mereu vesel si binedispus desi poate uneori sunteti frant de oboseala si chiar bolnav si poate abea va tineti pe piceoare, sau poate sufletul va plange si sunteti trist sau poate pur si simplu nu aveti o dispozitie buna. Aceste lucruri aveti grija sa le ascundeti intotdeauna, apreciem efortul imens de a fi mereu o raza de soare si incurajare pentru cei care intra in contact cu dumneavoastra. Sunteti parintele care ajuta copilul sa treaca mai usor peste greutatile vietii si care ofera si „un alt mod de a trai” in ciuda circumstantelor nefavorabile.

Apreciem ca iubiti calitatea, ordinea, disciplina, organizarea, corectitudinea, integritatea, lucrul bine facut, lucrul in echipa.

Apreciem modul in care vorbiti, va implicati, relationati.

Multumim foarte frumos familiei dumneavoastra pentru intelegere (mai ales sorei Rodica) si ne cerem iertare pentru ca va spunem atat de rar ca sunteti atat de pretios pentru noi si suntem binecuvantati prin prezenta dumneavoastra in vietile noastre.

Cu dragoste,

Biserica Metanoia Ploiesti

Această prezentare necesită JavaScript.


Reclame

4 responses to this post.

 1. […] 62. – „Eu as da TOTUL ca sa pot vedea o noapte cu clar de luna !” (petricamoisuc) 67. Scrisoare de apreciere (fratioru) 72. (Ne)Legiunea Străină (rasvancristian) 80. Bolnav de Alzheimer, G. Fee revizuieşte […]

  Răspunde

 2. Posted by laura on ianuarie 25, 2011 at 3:32 pm

  Sunt de acord cu tot ce au spus despre tine, frate Cristi 🙂
  Slavit sa fie Domnul pentru toata dragostea si daruirea ta!

  God bless you a lot!

  Răspunde

 3. Surioara, facem si noi ce putem… ce nu putem lasam la altii! 🙂

  Răspunde

 4. Salutare!

  Ma bucur ca esti o binecuvantare ptr. Biserica Metanoia Ploiesti asa cum ai fost si esti si ptr. noi. Salutari la Rodica si la cantaretii din familie. Era sa zic Bremen!

  De abia astept sa ne revedem la Arad in Martie, cu ajutorul Domnului desigur, ca fara EL nu facem nimic! Fii binecuvantat tu, familia ta si Biserica Metanoia Ploiesti!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: