Metanoia Ploiesti – un privilegiu al slujirii


Motivul pentru care am început acest blog a fost datorită cercetării Domnului într-un moment în care decizia personală era să ies din lucrare. Pe fondul gustului amar pricinuit de unii care iși spun ”frați”, am considerat că este mai bine să îmi schimb domeniul de activitate. Domnul nu a fost de acord cu gândurile mele, iar relansarea în lucrare am făcut-o sub egida motto-ului: ”Mai bine arzi decât să ruginești!”

Domnul a folosit într-un mod providențial un prieten de tip Barnaba si o biserică de tip Antiohia pentru a mă aduce la Metanoia Ploiești. Ceea ce a urmat în cei doi ani surși a fost doar o istorie intensă a ceea ce eram dator să fac! Mâna cea bună a Dumnezeului nostru a fost cu noi în încercări la care alții nici nu au visat, în condiții extreme la care alții nici nu au ajuns, în minuni ce par de domeniul Faptelor Apostolilor.

Un privilegiu pentru care nu am nici un merit! Un privilegiu memorabil! Un privilegiu pentru care merită să-ți investești viața! Nu o carieră… un privilegiu divin!

Ieri a fost ultima duminică petrecută în mijlocul Turmei Metanoia Ploiești. Parcă nu aș fi dorit să se termine! Ceea ce este mai bun este pe cale să se întâmple pentru biserică și bucuria mea este deplină! Domnul să te călăuzească pe mai departe Metanoia Ploiești! Să-și lumineze Fața peste tine și să-ți deschidă noi uși pentru Cuvânt!

Mulțumesc echipe de coordonare pentru sprijinul acordat în conducerea acestei biserici. Mulțumesc Bisericii Metanoia pentru un capitol de excepție în viața famliei noastre. Mulțumesc Domnului Isus pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine ca sub-păstor ce are îngrijă turma peste care m-a pus. Mulțumesc Tatălui pentru privilegiul slujirii. Mulțumesc Duhului Sfânt pentru călăuzire!

Acum se deschide un nou capitol pentru noi: Metanoia Viena! Ne rugăm ca Mâna cea bună a Dumnezeului nostru să ne urmărească în continuare în acordarea unui nou privilegiu! Noi responsabilități, noi provocări, noi uși pentru Cuvânt… același Dumnezeu!

Reclame

3 responses to this post.

 1. Posted by laura on iunie 25, 2012 at 11:57 am

  Domnul sa va dea mult har in continuare!!

  Răspunde

 2. Vrem sa te anuntam cu bucurie ca Blogosfera Crestina s-a mutat la un alt domeniu si anume http://www.blogosferaevanghelica.ro si te invitam sa arunci o priviire peste noul site. Daca doresti sa ne sustii, poti face aceasta prin plasarea unui link in blogroll sau prin preluarea unui banner de aici http://www.blogosferaevanghelica.ro/bannere/ .

  Iti uram mult spor cu blogul tau in continuare !

  Numai bine,
  Blogosfera Evanghelica

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: