Arfa lui David

In clipe de tensiune, de orice natura ar fi ele, apuca harfa si canta. Daca nu stii sa canti la nici un tip de „harfa” macar un click esti in stare sa dai.

1 Samuel 16:23 Şi cînd duhul trimes de Dumnezeu venea peste Saul, David lua arfa şi cînta cu mîna lui; Saul răsufla atunci mai uşor, se simtea uşurat, şi duhul cel rău pleca dela el.

Colinde originale create de Emaus


Cel Suveran este inaltat in inchinare  – Metanoia Ploiesti

In ziua aceea vom canta si ne vom pleca in lumina intorcandu-ne ochii spre Isus Stapanul

Gloria este numai a LUI!

Acest cantec a fost „inregistrat cu gandul la oamenii care se bat pentru nimic…”

Colinde contemporane

Emaus – un grup format din „fratiori” adevarati!

In amintirea noptii care a schimbat istoria omenirii…

Sensibilitate in forma pura…

Un colind a carui versuri te pun pe ganduri…

„De-aceea cant” are rezonante adanci in sufletul meu inca din vremea cand l-am cantat impreuna cu o mana de studenti talentati si inimosi: Emilia, Luminita Vasilioglu, Cora, Trofin Leontina, Camelia Ganta, Tabita, Lucian Boangiu, Loredana, Laurentiu Duman, Alina Prodan, Geta Prodan, Lidia Miron, Lidia Herchi…

Cerul si pamantul pe frecventa sfinteniei lui Dumnezeu…

Viata si moartea au sens doar prin prisma jertfei Mantuitorului…

Reclame

16 responses to this post.

 1. Bine ai venit in blogosfera, Fratioare! Chiar ma intrebam cand o sa faci acest pas.

  Te-am adaugat in blogroll-ul meu!

  Adrian (aka Addsalu)

  Răspunde

  • Addsalu fratiorul meu,
   Iti multumesc pentru caldurosul bun venit. Iata ca este doar un pas firav. Cu ajutorul vostru, al celor mai batrani in ale blogului, sper sa pot creste armonios. La cat mai multe interactiuni…

   Răspunde

 2. Posted by Spatarelu George on noiembrie 8, 2009 at 11:56 am

  Fii binecuvantat fratioare! ma bucur de tine, mergi inainte cu Domnul!…”Nana”

  Răspunde

  • Nana,
   Multumesc pentru binecuvantare! O binecuvantare care vine dintr-o inima curata (stiu asta din anii de seminar, ani petrecuti in aceeasi banca… iti aduci aminte?). Domnul cu tine!

   Răspunde

 3. Fratioare Cristi,
  Ma bucur ca vrei sa comunici cu altii ceea ce Domnul ti-a pus ca povara pe inima ta. Fie ca acest nou inceput, care utilizeaza mijloacele tehnologice actuale, sa aiba consistenta, durabilitate si eficacitate, urmarind chiar si o finalitate sub binecuvantarea singurei „maini” care da fara masura pentru a umple toate lucrurile. Fie ca si acest blog sa fie folosit pentru „turnarea” si/sau „revarsarea” harului nesecat care va desavarsi cautarile noastre la cea de-a doua venire plina de acelasi har. Cu prietenie,
  Daniel Grigoriciuc

  Răspunde

  • Daniel,
   Sper ca Domnul sa ma invredniceasca sa pot face fata chemarii divine. Vreau ca aceste umile ganduri sa poata ajuta mai departe de granita impusa de limitarea mea geografica. Apreciez prietenia ta, caldura cu care am fost primit in familia ta si lucrarea pe care o faci in Suceava cu RVE. Cu siguranta Domnul are mari planuri cu tine! Mult har!

   Răspunde

 4. Posted by Loredana Cozmiuc on noiembrie 17, 2009 at 10:45 pm

  Cristi, m-am bucurat foarte mult as te revad dupa atata timp. Esti unul dintre oamenii care au avut cel mai mare impact asupra vietii mele spirituale.
  Azi m-am rugat pentru tine, Rodica si pentru copii.
  Noi studiem acum la grup mic Luca si recent am studiat capitolul 6. Gandindu-ma la voi azi, mi-am amintit versetele 22,23 din Luca 6. Azi am ajuns la concluzia ca esti BINECUVANTAT. Dumnezeu te vorbeste de bine. Citeste-le! Ti se potrivesc perfect.

  Apreciez smerenia ta. Domnul ti-a dat asa multe daruri… you are a giant to me…
  You are on my daily prayer list.
  Ma bucur de acest blog…greater things are yet to come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde

  • Lore,
   Domnul v-a echipat cu atata sensibilitate si har incat nu pot decat sa ma plec in fata Sa in semn de respect! Multumesc pentru binecuvantari! Intr-adevar asteptam ca Domnul sa faca mari lucrari pentru si prin noi spre GLORIA Lui!

   Răspunde

 5. Posted by Loredana Cozmiuc on noiembrie 19, 2009 at 3:46 pm

  Trebuie sa vezi asta! you will laugh but also be inspired!
  Sa aveti o zi binecuvantata!

  Răspunde

 6. Posted by batrinul on ianuarie 9, 2010 at 6:51 pm

  Domnul sa va binecuvinteze!Sinteti un fratior care in tinerete avea parul cret,si mergea la biserica in Giulesti?

  Răspunde

 7. Posted by Lili Gropescu on august 29, 2010 at 10:27 am

  Ma bucur pentru lucrarea , ce o faci in Ploiesti dar asta nu ne impiedica sa ne fie dor de voi. Cand mai veniti si prin capitala???

  Răspunde

  • Ne este si noua dor de voi toti! Noi continuam sa locuim in capitala din cauza terapiei pe care o avem pentru Naomi (pentru ceea ce se mai intampla cu Naomi puteti citi diverse la blogul ei: http://www.ingerultacut.wordpress.com). Desi ne ducem viata in capitala, totusi lucrarea o facem ca navetisti… insa fara ca Biserica Metanoia sa sufere. Facem totul ca pentru Dumnezeul pe care-L slujim cu respect si inflacarare! El sa fie glorificat in toate!

   Răspunde

 8. Posted by Lili Gropescu on august 30, 2010 at 5:12 pm

  Am inteles cat este de pretios timpul ,pentru voi si ce preocupare nobila aveti pentru recuperarea micutei Naomi. Aveti o familie frumoasa si dupa cum se vede intelegatoare in slujirea care ati primit, dela Dumnezeu, in familie si Biserica. Eu tot mai astept sa va vad cand va fi ingaduinta Domnului pela Scala. Pana atunci , numai binecuvantari !!!

  Răspunde

 9. Posted by lumi (doroftei)vasilioglu on octombrie 29, 2010 at 9:50 pm

  De-aceea cant/Plin de speranta/Stiu ce urmeaza si nu ma tem/ Dupa furtuni, va fi seninul/ Astazi sunt sigur/De-aceea cant/Deaceea cant…
  …imi bate inima ca si atunci …camera mica de radio-studenti si de drag de Domnu’ Isus si de muzica, nu mai vroiam sa iesim de-acolo…I get goosebumps; sper sa ne conectam curand cumva; tu erai „spice” pentru noi, studentii.Duhul lui Dumnezeu a lucrat mult prin tine si in viata mea, cum spune Loredana, un „giant”..fii binecuvantat

  Răspunde

  • Luminita… ce pot sa spun? Imi aduc aminte de acele timpuri ca si cum ar fi fost ieri! Nu as fi fost nimic fara Rodica, nici fara voi, nici fara Duhul Sfant! Din ecuatie ati iesit doar voi… dar in memorie sunteti inca la fel de „spice” asa cum erati si atunci! Domnul mi-a dat niste ani binecuvantati datorita voua. Am fost un norocos datorita privilegiului de a va fi slujit! Nu uitati sa fiti si voi o binecuvantare la randul vostru…

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: