Sondaje

Vrei sa stii ce raspund altii la intrebarile postate aici? Fii curios, dar ofera-ti si tu opinia!

Acest sondaj are doar o singura optiune de raspuns


Acest sondaj are doar o singura optiune de raspuns
Acest sondaj are doar o singura optiune de raspuns

Acest sondaj are doua optiuni de raspuns

Acest sondaj are doar o singura optiune de raspuns

Reclame

18 responses to this post.

 1. M-as duce la intrunirea bisericii,fiindca biserica este trupul lui Hristos si eu unul din madularele ei. Absenta pastorului nu insemneaza si absenta Capului bisericii adica a D.lui Isus.

  Răspunde

  • Intr-adevar, Marele Pastor este intotdeauna la INTALNIRE. In racoarea zilei, la Cortul Intalnirii, in Templul, prin Domnul Isus Cristos, in Biserica, Domnul nostru este intotdeauna prezent!

   Răspunde

 2. Posted by romeo rautu on noiembrie 7, 2009 at 2:35 pm

  salut everyone ,,da , ma duc ,daca nu ma tine ceva,, asta pot lasa raspuns luind o ca pe o experientza a vietzii. Pastorul este cel care coordoneaza biserica si daca el nu este nu se mai tine inchinarea sau strangerea bisericii ? NU asta .Ce e mai ciudat este faptul ca stilul de a tine un program in biserica este invatzat din prezentza la biserica ,in rest toate lucrurile sunt la fel , te duci asculti , participi ,,inchinare ,rugaciune ,poate maninci ,vezi fratzii si pe cine a venit nou si te duci acasa ,,.E… munca crestinului este dupa serviciul bisericii…dar asta este alt subiect.Va salut. IO

  Răspunde

  • Salutare si tie!
   Bine faci ca te duci! Participam la inchinarea Bisericii pentru a ne antrena si a ne incarca bateriile. O data cu iesirea din cladirea bisericii incepe campul de misiune… munca de care vorbeai. La inchinarea Bisericii mergem sa participam, ba chiar anticipam participarea, nu sa vizionam un spectacol bine pus la punct. Dumnezeu este cel ce astapta participarea noastra in inchinare. Astfel de inchinatori cauta Tatal!

   Răspunde

 3. Posted by Florea Sabin si Elena on noiembrie 7, 2009 at 8:39 pm

  Biserica este trupul lui Cristos. Prezenta LUI la biserica nu este dependenta de prezenta pastorului. Ne ducem la Biserica pentru rugaciune si partasie in Slava Domnului Isus Cristos

  Răspunde

  • Frate Sabin,
   Prezenta noastra la biserica este dependenta de prezenta Domnului! El vine la intalnire pentru a ne curati si intrema! Dar sa nu-i uitam in rugaciunile noastre si pe pastorii sufletesti. Au nevoie de noi asa cum avem nevoie unii de altii!

   Răspunde

 4. Posted by Daniela Barbu on noiembrie 9, 2009 at 1:45 pm

  Eu merg cu placere la biserica, chiar daca lipseste pastorul, din motive obiective. Este adevarat ca pentru adunare, nu este bine sa lipseasca prea des. Cred ca este nevoie de pastor pentru a ne deslusi Cuvantul lui Dumnezeu, pentru a ne bucura impreuna in partasie, dar si pt. a pastra oarecum „ordinea”., atunci cand detine autoritatea potrivita pentru acea biserica! De multe ori se intampla intr-o biserica, sa plece pastorul pt o perioada si sa lase in urma sa ajutoare, care mai mult sau mai putin isi fac datoria, Uneori strica, alteori ajuta! Depinde de Harul care ii este dat! Noi speram sa avem parte de pastor in permanenta, alaturi de Domnul Isus, Singurul Intermediar dintre noi si Dumnezeu! Asa sa ne ajute Domnul!

  Răspunde

  • Daniela,
   Bucuria de a merge la intalnire cu Domnul nu trebuie ingradita de nimic! Este libertate si binecuvantare in prezenta Domnului si caldura in prezenta Bisericii! Ma bucur ca ai votat si ti-ai luat timp sa comentezi pe aceasta tematica. Domnul sa ne ajute in continuare!

   Răspunde

 5. Posted by Michael on noiembrie 9, 2009 at 3:14 pm

  Draga Cristi _ sper ca prin al tau blog sa fie un inceput si sprijin pentru toata tara aceasta inecata in minciuni, Coruptie si fals _ fiindca fara o inaoire SPIRITUALA nu se va insanatosi niciodata aceasta Tara _ deacea este foarte important ca cuvintul lui Dumnezeu sa fie clar propavuit pentru ca oameni sa invete sa isi scimbe gindirea si responsabilitatea fata de aceasta Tara!

  Răspunde

  • Draga Michael,
   Cred ca stii cantarea „Sunt un firicel de floare” care la un moment dat intreaba „ce parfum sa dea o floare?” Raspunsul este tot acolo: „dar ca mine Domnul are MILIOANE, MILIOANE!” Gandirea si responsabilitatea chiar fata de tarisoara noastra se schimba doar prin impactul pe care-l are ascultarea si implinirea Cuvantului! Nimeni nu a spus ca este usor, dar trebuie sa inceapa cu NOI!

   Răspunde

 6. Posted by BERCI STEFAN on noiembrie 10, 2009 at 6:43 pm

  MA BUCUR CA AUD DE TINE FRATELO SI CA NU TI-AI INGROPAT TALANTUL.ESTE BUNA PREZENTA LA BISERICA DAR ACUM IN ROMANIA ESTE IMPORTANT CA CEEA CE DOMNUL VORBESTE BISERICII SA FIE PUS IN PRACTICA.

  1PETRU 1:3-9

  CU TOATA DRAGOSTEA IN CRISTOS STEFAN

  Răspunde

 7. Posted by Florina Bonca on noiembrie 18, 2009 at 12:01 am

  Hi Cristi ma bucur ca ti-ai facut blog. despre mersul la biserica, mergem sa ne intilnim cu Domnul, si daca pastorul este acolo ne intilnim si cu el. Spune hi la Rodica si la copii. Speram sa va mai vedem pe la noi.

  Răspunde

 8. Posted by Dan Popescu on noiembrie 24, 2009 at 12:33 am

  Bună Cristi,
  Cuvântul spune că: …mădularele trupului, care par mai slabe, sunt de neapărată trebuinţă. (1 Cor. 12:23), Şi dacă suferă un mădular, toate mădularele sufăr împreună cu el; dacă este preţuit un mădular, toate mădularele se bucură împreună cu el. (1 Cor. 12:26)
  Mai întâi de orice, sunt foarte de acord să mă duc la biserică pentru că eu care par mai slab sunt de neapărată trebuinţă. Cuvântul nu spune că pastorii sunt de neapărată trebuinţă, ci noi care părem mai slabi. Asta nu înseamnă că dacă lipseşte pastorul de la biserică eu să mă bucur de lipsa lui, ci să simt cu el căci sigur are nevoie de suportul meu în rugăciune ca şi când ar fi prezent ba chiar mai mult. Şi-n final, într-o zi când pastorul nu-i prezent Duhul lui Dumnezeu se poate folosii de altcineva care pare mai slab tot atât de bine ca de pastor pentru momentele de părtăşie, ba uneori am avut ocazia să văd când Dumnezeu s-a folosit mai bine de cineva mai puţin cunoscut pentru un simplu lucru, ca slava lui Dumnezeu să fie prezentă şi doar Dumnezeu să fie slăvit!

  Răspunde

 9. Posted by Aurel Bosca on ianuarie 14, 2010 at 12:47 pm

  salut, Cristi
  Domnul sa-ti dea binecuvantari multe.

  Răspunde

 10. Posted by Adi on martie 24, 2010 at 11:05 am

  Vin si cand nu e pastorul, dar sa nu fie prea des. 🙂

  Răspunde

 11. Posted by tom on ianuarie 14, 2011 at 3:41 pm

  daca nu este pastorul, Isus isi face prezenta oricum. Uneori este bine sa lipseasca pastorul, 🙂 , ai ocazia sa auzi si alti frati.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: